RSS

Tavan aydınlatmaları

Tavanlarımızdan sarkan avizeler yerine gün ışığını içeri almak yada  vitray gökkubbe modeli ile gündüz ayrı, gece ayrı ışık oyunları ile yaşam mekanlarımızı çeşitlendirmek mümkün.


















 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

11 yorum:

Siyah elma dedi ki...

EPEY BİR İMKANA SAHİP OLMAK LAZIM. AMA GERÇEKTEN ÇOK GÜZELLER...

Esinti dedi ki...

Teşekkürler Sakar Hafiye evet biraz pahalı gibi görünüyor ama boyama kısmını cam boyaları ve kontür boyusı ile yapınca güzel vitraylar oluşuyor. Bunları neden tavanda kullanmayalım:) avizelerin fiyatları malum hemen hemen aynı miktara çokdaha özgün tasarımlar yapılabilir diye düşünüyorum:)

bırtutamkekik dedi ki...

ilk dörde bayıldım..
yaa bende istiyoruuummm:)))
emeğinize sağlık...
sevgiler...

Esinti dedi ki...

Hoşgeldiniz Birtutamkekik :) Teşekkürler. Yapması hiçte zor değil umarım siz de uygularsınız. Bir dünya para verip avizeler almaktansa böylesi çok daha hoş:)

Adsız dedi ki...

gökyüzü motifli olan tavan vitrayları nereden bulabilirim acaba??? iletişim bilgisi verebilir misiniz??

Esinti dedi ki...

Hoşgeldiniz arkadaşım. Öncelikle gökyüzü motifli vitraylar özel istek üzerine üretilmektedir. Küçük cam atelyelerinde bunu rahatlıkla yaptıra bilirsiniz. Benim tavsiyem se herhangi bir resimden yararlanarak cam boyaları ile bunu kendinizin yapması çok zor bir işlem değil. Cam boyaları kimyasal olarak sulu boya gibi dağılan boyalardır bu nedenle desenleri oluşturmak özellikle de bulut ve gökyüzü yapmak çok kolaydır. Kendiniz yapmaya karar verirseniz detaylar hakkında size bilgi verebilirm saygılar.

Unknown dedi ki...

arkadaşlar ugraşmayın o tavanların alasını yapıyorum ben yeterki ulaşın yada girin siteye görün ence cam san.ist maltepe ıst 05332616983 saygılar

Esinti dedi ki...

Merhabalr arkadaşım sitenizi inceledim çok güzel ürünleriniz var ama bunlar sizin üretimlerinizden biraz farklı :) İlginiz için teşekkürler.

konya gergi tavan dedi ki...

Harika modeller bazıları elle mi çizildi çok güzel duruyor işçilikleride?

Unknown dedi ki...

Bunlar cok guzel ve hos birsey bunlsrin maliyetleri nekadar oluyor birde ordu merkezde yapanlar varmi

Esinti dedi ki...

Hoşgeldiniz Mehmet Yılmaz anladığım kadar ile gergi tavanlar ilginizi çekmiş baskıları büyük boyutlu yazıcılarda ısıya dayanıklı ışık geçiren malzemelere istediğiniz yerden internetten bile bastıra bilirsiniz. Istediğiniz resmi bastıra biliyorsunuz. Ordu da da bunları yapan vardır herhalde. Baya yaygın kullanım alanı var

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...